Etter å ha hatt samme utseende på bloggen siden starten i 2010, finner vi det nå på tide å fornye oss. Innholdet har jo blitt oppdatert, men ikke grunnrisset og layouten

Having had the same style on our blog since 2010, we now think it is about time to renew ourselves.

Vi liker jo best å bruke tid på å drive håndverk og produsere sko, drakter og alt annet vi driver på med. Det er likevel kjekt å kunne vise frem det vi lager og gjør på, og nå har vi endelig tatt oss litt tid til å velge et nytt utseende. Vi håper det skal være litt mer oversiktlig å finne frem til tidligere poster, leite etter tema, type håndverk, aktiviteter i en tidsperiode eller opplevelser. Vi syntes den ble ganske ok, og håper våre lesere syns det samme.

Selv om ikke alltid bloggen vår blir oppdatert på alle småprosjekter vi holder på med er poster vi oftere på Instagram – følg oss gjerne der!

We like to spend our time producing shoes, costumes and everything else we are crafting. It is still nice to be able to present what we are making and doing, and now we have finally taken some time to choose a new look for our blog. We hope it will be a bit more orderly to find previous posts, search by theme, type of crafts, activities, time period, experiences etc. We believe it has turned out well, and hope our viewers think the same.

Even though we doesn’t allways update our blog with all our smaller projects, we more often post on Instagram – feel free to follow us!