Romjulsmoro med klær / Fun with retro clothes

Julen innebærer familiebesøk, og selvsagt også i barndomshjemmet til Lena. Gjemt i matboden står det to kofferter proppfulle av klær fra barndom og oppvekst, både Lena og hennes to søstre sine klær, og hennes mor sine klær fra 1960-1990-tall. Etter at juledagsmiddagen var fortert, fant vi frem kofferten. Lena kunne selvsagt ikke dy seg – det holdt ikke å se på klærne, de måtte også prøves! Hun fikk med seg Oline og kusinen Hanna på leken, og vi hadde utallige klesskift og fotosessions, kjempegøy!

Christmas is time for family dinners, and of course a visit to Lena’s childhood home. Tucked into the pantry are two suitcases filled up with clothing from childhood and adolescence, both Lena and her two sisters’ clothes, and her mother’s clothes from 1960-1990. After the Christmas dinner was eaten, we opened the suitcases. Lena could obviously not restrain herself – it was not enoguh to look at the clothes, they also had to be tried on! She got Oline and her cousin Hanna to play along and we had countless changes of clothing and photo sessions, and had a really fun afternoon!

Reklamer

~ av Lena & Espen den desember 29, 2015.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: