Lena er ferdig med den påbegynte steinalderkjortelen. Den er stor og romslig, og kan passe både til mann og kvinne. Det trenger ikke nødvendigvis å ha vært så stor forskjell på klærne. Lena velger å bruke et litt pyntet belte til kjortelen, som er såpass sid at den her blir som en kort kjole.

Espen har sydd et par hoser i dag, et plagg som også passer til begge kjønn, så vi viser dem frem her sammen.

Her benytter vi en alternativ måte å bruke hosene sammen med hudskoene, med flappen fra beinklærne på utsiden av skoene. Dette er en logisk og god måte å bruke dem på, fordi vann og rusk vil ledes på utsiden av skoen i stedet for å komme inn.

Lena has finished the Stone Age kirtel she started on. It is large and spacious and can fit both male and female. It may not necessarily have been a big difference on the clothes of men and women. Lena choose to use a slightly embellished belt, and the tunic is so long that it looks like a short dress on her.

Espen has made a couple of hoses today, which also fits both sexes. We show them here together.

Here we also used an alternative way to wear the hosene along with the shoes, with the flap of the hoses on the outside of the shoes. This is a logical and good way to wear them, and keeps water, pebbles etc outside the shoes, instead of coming in.