Siden innlegget om den avskyelige garnhaugen (9. november), har Lena bundet en håndfull luer og Espen har laget en mengde vottepar. Garnforbruket begynner faktisk å bli merkbart, selv om det fremdeles er en god del igjen… Den siste uken har Espen bestemt seg for å gå løs på det største problemet, nemlig alle garnnøstene som er for små til å rekke til hele votte- og sokkepar. Løsningen er selvsagt å lage flerfargede votter, noe Espen egentlig ikke er så veldig glad i å gjøre. Ikke fordi det er vanskelig, men det appellerer ganske enkelt ikke helt til smaken hans. Kanskje noen andre har sansen for flerfargede votter? I alle fall er det en lettelse å bli kvitt alle de små og mellomstore nøstene som triller rundt i (og iblant ut av) kurver, bokser og poser, og floker seg i hverandre.

Since the post about the abominable yarn pile (November 9th), Lena has made a handful hats and Espen has created a rather large amount of mittens. The yarn consumption actually starts to become noticeable, although there is still a great deal of skeins and balls left… The past week Espen decided to embark on the biggest problem, namely all balls that are too small to make entire pairs of mittens and socks. The solution is obviously to create multi-colored mittens, something Espen isn’t very fond of doing. Not because it’s difficult, but it simply doesn’t appeal to his taste. However, maybe someone else has a taste for multi-colored mittens? In any case, it’s a relief to get rid of all the small and medium-sized balls of yarn wheeling around in (and sometimes out of) baskets, boxes and bags, tangling together.