Etter å ha gjort ferdig den obligatoriske slalåmturen og vært en kort helgetur på landet, har vi en avslappet hjemmepåske. Det er nydelig vær, og vi har benket oss ved den frosne fiskedammen på terrassen vår, og nyter de varme solstrålene. Mens man sitter der og nyter tilværelsen kan man jo alltids gjøre noe fornuftig, som f.eks. å sy middelalderkjortler. Ingen ting er som håndarbeid når man trenger et påskudd for å sitte og slappe av. Lena har fått ferdig en av barnekjortlene hun lager til hoffskolen på Bergenhusdagene, mens Espen har sydd iherdig på sin Moselund-kjortel, som han har som målsetning å ha klar i løpet av påsken.

GOD PÅSKE!

It easter time, and we have allready been on the mandatory ski trip and a short weekend at the countryside. Now we are enjoying easter at home. The weather is gorgeous, and we have spent most of the day by the frozen fish pond in the garden, making Medieval kirtles. Lena has finished one of the boy´s kirtles she are making for the Medieval festival Bergenhusdagene, and Espen keeps on working with his Early Medieval Moselund kirtle.

HAPPY EASTER!