Vinter = nålebinding

Det er like før vinteren og kulden setter inn, og det blir kaldt på hender, føtter og hode. Det er med andre ord tid for nålebinding. Selvsagt har det blitt en del nålebinding ved siden av prosjektene vi har hatt i vår, sommer og høst, men nå blir det hovedaktiviteten en stund fremover. Det er på denne tiden det er størst etterspørsel etter nålebundne plagg, og lageret vårt er skrumpet litt for mye inn. En museumsbutikk fikk akkurat en liten haug med votter og luer, mesteparten av det vi fikk tid til å laget på sensommeren og høsten. Votteparet Espen startet å lage på lørdag, ble bestilt før det ble ferdig, og han er allerede godt i gang med neste. Nå er det bare å sette inn giret, og lage så mange saker vi kan frem mot jul. Espen konsentrerer seg om votter og sokker, og Lena om luer. Vi skal delta på et julemarked i Knarvik, og da bør vi definitivt ha et større utvalg enn vi har per i dag. Museumsbutikkene trenger helt sikkert også påfyll oppunder jul, og vi pleier alltid å få en del private bestillinger. Noen ekstra nisseluer er sikkert også på sin plass nå som det nærmer seg jul. Dessuten skal vi helt sikkert gi bort noen myke pakker selv også.

Et par store, rustrøde votter med vide mansjetter som Espen tenker å beholde selv

To påbegynte arbeid

Reklamer

~ av Lena & Espen den oktober 22, 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: