Det er vinter, i hvert fall etter kalenderen – ikke så kaldt riktignok, men nok til at det blir kaldt i huset når noen går ut uten å lukke døren… Espen begynte å fryse på beina og tok sporensstreks fatt på et prosjekt han lenge har tenkt å gjøre – tøfler! På jobben har han alt et par, nå var det på tide med et par til kalde føtter hjemme også. Fra før har vi nålebundet en mengde rustrøde sokker i tjukt, hardt spunnet garn, faktisk så kraftig garn at det blir litt i tjukkeste laget til å være normale sokker. Sett på en skinnsåle her så har man fine, varme tøfler, som til og med tåler en snartur utendørs i posten eller annet.

Vi tok omrisset av foten og klippet ut i elgskinn, og ganske enkelt sydde det med kastesting under den tjukke sokken. Fiks ferdig tøfler!

Fiks ferdige tøfler - sokker med skinnsåle
Espen sine "jobbtøfler" - velbrukte, men holder sikkert enda et par år