Salg på lin

På forrige treff i Bjørgvin Handverkslag kunne flere medlemmer opplyse om at det var salg på linstoff på IKEA. Noen hadde allerede kjøpt, og andre skulle ut for å handle i nærmeste fremtid. Fortidsfamilien pleier alltid å ha en del stoff på lager, mest ulike typer ullstoff, men også lin, slik at vi kan gå i gang med enkle prosjekter uten å måtte foreta bestillinger. Det er dessuten alltid lurt å kjøpe mens det man ønsker faktisk er tilgjengelig, og det skader slett ikke at det er billig. Det var likevel ikke linstoffet som trakk oss til IKEA, men behovet for en del nye ting til huset. Når vi allikevel var der i trengselen, husket vi heldigvis på å få med oss lin. Vi hadde ikke tid til å måle opp, veie og pakke, i alle fall ikke med tanke på den store køen i tekstilavdelingen. Derfor tok vi like godt en hel rull. Den var ferdig pakket og merket med mål og vekt: 35 m, 12 kg! Til dem som nå begynner å bli nervøse, kan vi opplyse om at det fremdeles var mye igjen. Vi oppfordrer folk til å kjenne sin besøkelsestid, og ta en tur innom IKEA om de har mulighet til det. Meterprisen er bare kr. 35. Vel er det lenge til forsommeren, når viking- og middelalderaktører flest våkner av dvalen, men det skader ikke å spare penger, og vinteren og våren er en fin tid til å lage nye skjorter, serker og andre klær. Innlegget er ikke sponset av IKEA 🙂

Dagens fangst: Espen har nedlagt en formidabel linrull.

Reklamer

~ av Lena & Espen den januar 8, 2012.

2 kommentar to “Salg på lin”

  1. Bruker dere IKEA-lin til alle linklærne dere syr? Er det «bra nok»?

    • Nei, det gjør vi ikke. Det er for grovt for enkelte prosjekter, men vi har også finere på lager fra andre leverandører. Kvaliteten på IKEA-linet er imidlertid helt grei, og fullt på høyde med en god del av det som selges på markeder eller nettet til høyere pris.

      Linet er heller ikke bare tenkt til klær, heller ikke bare historiske prosjekter. Vi lager helst klær i ull. Lin ble jo stort sett bare brukt til undertøy på våre kanter 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: