Småting til Bergenhusdagene

Bergenhusdagen nærmer seg med stormskritt, og vi har det svært travelt i jobbene våre begge to, likevel benytter vi alt vi kan av ledige stunder til å produsere småting for å ha med oss til middelaldermarkedet på Festningen.

Lena har laget et knippe små skinnvesker eller -punger, og har merket seg at det går fint an å ta med seg skinnarbeid for å sy på bussen. Her gjelder det å nytte tiden godt, så lenge klipping og hulling er gjort på forhånd, passer selve syingen vel så greit som bussaktivitet som nålebinding. En busstur ut til Periferifestivalen, for eksempel – fikk gjort mye…

Espen bruker sine ledige stunder til å lage armbeskyttere i skinn til å bruke ved bueskyting. Det blir litt kraftige bankelyder når skinnet blir preget, men heldigvis har ungene gode sovehjerter. Han har lage i forskjellige størrelser og med et utvalg av dekor. Dette er en grei variasjon i forhold til sokker og sko. Begge disse produktene er en fin måte å utnytte skinnrester på.

Bergenhusdagene er 10. og 11. september, se hele programmet på Bymuseet.no

Armbeskyttere for store og små bueskyttere

Beltevesker perlelås

Reklamer

~ av Lena & Espen den september 4, 2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: