I begynnelsen var det litt kjedelig å være der når det ikke var publikum, men etterhvert ble jeg kjent med de ansatte, og da var det mye kjekkere å være der. Vi hoppet blant annent tau med Tonje. Vi steikte brød nesten hver dag. Jeg lærte flere av de ansatte å slindre.

Det var veldig kjekt at de hadde sauer på Ullandhaug, det gjorde det enda mere spennende. Malvin, Sigvald og jeg fikk tak i noe korn eller lignende (ganske ofte) som vi kunne gi til sauene, de spiste alt vi ga dem rett fra hånden, men det var ikke alltid sauene turde å komme bort, og vi måtte komme tilbake med hendene fulle av korn (og andre ting).

Inger hadde en minigris som hun tok med og jeg fikk passe litt på den (noe jeg likte veldig godt).

Jeg ble også kjent med noen av publikum.

Jeg fikk også hjulpet mamma med å røre/snu maten når hun måtte gjøre andre ting, eller jeg hentet urter til henne når hun trengte det.

Det var også en liten kilde der som jeg, Malvin og Sigvald spikket barkebåter som de brukte til å leke med der.