Reisemål i Sverige

Vi har tenkt å kjøre til Lejre via Sverige, og legger inn noen stopp underveis. Vi var for noen år siden i Arns Rike, og oppsøkte mange av stedene som er nevnt i bøkene til Jan Guillou. I kjølvannet av disse bøkene har det dukket opp reisemål knyttet til middelalderen. Vi tenker oss å oppsøke Äventyrslandet Kinnekulle  http://www.medeltidensvarld.se/ der det ser ut som om vi kan se og oppleve en rekke spennende aktiviteter. De sier selv: 

Här hittar du äventyren som passar din smak och äventyrslust. Djur, pirater, Arnstaden, skattjakt, kraftmätningar och tävlingar. Pröva på det du blir nyfiken på – här finns hela världens äventyr samlat på ett enda ställe.

Noe av det er kan hende litt Hummer og kanari, men mye ser bra ut. En salig blanding av Middelalder, turneringer, pirater og hoppeslott,  men også mye håndverk som både vises frem og kan prøves av publikum – smiing, krukkemakeri, garveri, pil- og bueskyting for å nevne noe. Det skal bli spennende å sjekke ut!

Reklamer

~ av Lena & Espen den juli 4, 2010.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: