Bilder fra Jernalder- og mellomalderdagen på Hordamuseet

Vel overstått Jernalder- og mellomalderdag på Hordamuseet på Stend. Vi var med hele familien, sammen med en stor mengde ansatte i Bymuseet, frivillige fra Bjørgvin Handverkslag, Bjørgvin Marknad, vikingskipslaget Haakon Haakonson, Kongshirden og flere til, for ikke å glemme godt over tusen besøkende. Vi har hatt en strålende dag i nydelig vårvær og fantastiske omgivelser på Hordamuseet.

Vi viser dagen med bilder fra et utvalg av aktivitetene. Siden vi alle var travelt opptatt det meste av tiden, rakk vi ikke å se og dokumentere alt. Se flere bilder på Bymuseets Facebook-side:

The annual Iron Age and Medieval Day at Hordamuseet is over. The whole Past Time Family participated, along with a large amount of employees from the Bergen City Museum, volunteers from Bjørgvin Handverkslag, Bjørgvin Marknad, The Viking ship group Haakon Haakonson, Kongshirden and even more, not to mention well over a thousand visitors. We had a fantastic day in lovely spring weather and wonderful surroundings at Hordamuseet.

We want to show a selection of images from a variety of activities. Since we all were busy most of the time, we unfortunately did not manage to see and document everything. See more pictures at the Bergen City Museum Facebook page:

Reklamer

~ av Lena & Espen den april 24, 2016.

Én kommentar to “Bilder fra Jernalder- og mellomalderdagen på Hordamuseet”

  1. Reblogged this on StraumEyjar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: