Så var endelig dagen her, og etter mange forberedelser var det klart for avreise til Steinalderen og Bronsealderen. Søndag 11. april kom med et fantastisk vær, sol og vår i luften. 

Et lite knippe av fortidsbarna, et søskenpar fra steinalderen og ett fra bronsealderen.

 

Etter å hatt fokus på bronsealderen i fjor og fått en rekke mennesker i bronsalderdrakter da, sto steinalderen i fokus draktmessig i år. Nitten mennsker hadde ikledd seg drakter og klær fordelt omtrent likt med halvparten fra hver periode.

Alle folkene som var kledd i drakter og klær var med for å levendegjøre tidsperiodene og få publikum til lettere å kunne forestille seg hvordan menneskene kan ha vært. Ikke minst var alle barna stemningskapende og fine.

Steinalder- og bronsealderdagen byr på mange aktiviteter slik at publikum skal få prøve ut forskjellige håndverk og aktiviteter, og lære seg litt om råvarer, materialer og hva menneskene da hadde til rådighet i hverdagen.

PS! Nå håper jeg at alle bildene fungerer.

Denne bildekrusellen krever javaskript.