Middelalderskomaker på kveldsåpent museum

Torsdag var Espen middelalderskomaker i skoutstillingen under kveldsåpent på Bryggens Museum. Han ble ferdig med et par påbegynte reimstøvler til utstillingens «skobutikk», der publikum kan prøve ulike typer sko. Dessuten begynte han på et par lave sko, og rakk å sy overlæret fast til sålene før kvelden var omme. Det viktigste var ikke å lage flest mulig sko, men å skape dialog med publikum, og vise hvordan man laget sko i middelalderen. En veldig hyggelig opplevelse, som han gjerne gjentar en annen gang. Nå i helgen har Espen vrengt skoene og tredd i lisser. Dette er nok de siste middelalderskoene på denne siden av julen. Nå fremover skal det lages flere skinnklær fra eldre jernalder.

Reklamer

~ av Lena & Espen den desember 2, 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: