Første dag av Bjørgvin Marknad var våt, men det vrimlet likevel av vikinger og middelalderfolk. Mange drev og rigget seg på plass, og teltleiren vokste utover dagen. Handelsbodene viste frem varer, og vikinger og andre publikummere gikk rundt, kikket og handlet.

Det er heldigvis bedre meldinger for dagene som kommer, slik at vi forhåpentligvis kan få de resterende tre dagene i litt solskinn og tørrere vær. Vi gleder oss til resten!

Bjørvin Marknad 2011 fortsetter videre frem til søndag 5. juni, og her er mye kjekt å oppleve i dagene fremover. Vi oppfordrer alle til å komme og få litt vikingimpulser! Markedet er åpent hver dag fra 12 -18, og det finner sted i vakre omgivelser på Hordamuseet på Stend. www.bjorgvinmarknad.no

Fortidsfamilen har med seg en del sko og nålebindingsvarer som vi har for salg. Vi kom ikke skikkelig i gang i dag på grunn av været og rigging av telt.

Her en del bilder fra dagen: