Her sitter Espen i riktige omgivelser og nålebinder lue. Fra Fanaposten i anledning den store dagen!
Et utvalg av nisseluer fra i fjor. Lena sin grønne er egentlig en nålebundet dinosaurhale! Espen trenger en ny i år som er litt større…

Det er førjulstid og begynner å nærme seg Førjulsdag på Hordamuseet. Tradisjonene tro stiller nissebarna våre. I fjor laget Espen en nisselue til seg selv i nålebinding, den var så vellykket i fasong at vi ville gjerne lage flere i år. Ungene vokser stadig og trenger luer i større størrelser, så nå er vi i gang med luer i fleng. Vi har forsøkt å legge opp til en tradisjonell toppluefasong som motvekt til alle rødnisser og ikke minst blånisser som har en mer kremmerhusform.

Førjulsdag på Hordamuseet er søndag 5. desember kl 11.00 – 16.00 http://bymuseet.no/?vis=769

Kjekk, ordentlig topplue, nisseluefasong, om enn litt liten.Kolleksjonen, flere nisseluer underveis!
Kolleksjonen, flere nisseluer underveis!