Våre varer er klare til å bys frem, i tillegg til nålebunde ting, Espen sine sko og Oline sine småting vil vi også ha med oss håndlagete sølvkjeder laget i «ringbrynjeteknikk». Espen sin yngste bror har vist sine kunster, her er det nitidig og nøyaktig sølvarbeid, hvor han har laget ring etter ring og tredd i hverandre i mange ulike mønstre. Dette er en tradisjonell metode og alt er håndlaget. Noe av det er reine lenker, mens andre ting er variasjoner og moderne bruk av av denne ringbrynjeteknikken. Ikke helt autentisk dersom man skal kle seg opp tidsriktig, men riktig pene ting er det!

Flere ulike teknikker med flate og runde ringer satt sammen i forskjellige rekkefølger
Han har også laget noen kjeder til å henge mellom de skålformede spennene til meg
Lenker i ulik tykkelse til å henge mellom skålformede spenner
 
Låser av magneter eller andre former og armbånd med pyntesteiner