Bronsestøpingskurs – siste dagen

I dag var siste dagen på bronsestøpingskurset, og nå var det vi selv som skulle støpe. Vi ble delt i flere lag, der den ene skulle passe bålet der formene ble brent, samt finne frem form til støperen da bronsen ble flytende, den andre skulle betjene blåsebelgene, og den tredje skulle støpe. Alle fikk prøve alt, deretter var det neste gruppe sin tur.  De store høydepunktene var da bronsen ble helt i formene, og spesielt da formene ble knust og resultatene åpenbarte seg. Nedenfor er det noen bilder av både støpingen og selvfølgelig av det som ble støpt. Mange takk til Ken Ravn Hedegaard for et flott kurs, til værgudene for nydelig helgvær, og ikke minst til Stein som fikk det hele i stand!

Reklamer

~ av Lena & Espen den mai 30, 2010.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: