Det nærmer seg en ny stor helg for tidsreiser. Denne gangen skal vi bare kose oss og være tidsturister – denne gangen skal hele gjengen til Vikingtiden. Ingen offisiell jobbing, men bare kos! Espen som «reiser» en god del i sin jobb gleder seg til å slippe være blant de ansvarlige for arrangementet. Vi gleder oss til å trekke i vikingklær og ikke minst shoppe!

Det blir spennende å få utstillere og salgsboder fra fjern og nær i Europa. Her blir det anledning til å skaffe seg replikas, stoff og stæsj fra både profesjonelle og amatører. Selv vil vi bidra med noe av vår egen produksjon. Lena skal stille med nålebinding og ha litt småpunger og ting som kan appellere til de mange som etterhvert har fattet en fattet interesse for nålebinding. Vi vil dessuten ha med en mengde av Espen sine mer forseggjorte sokker både i form og materialer.

Espen vil være skomaker denne dagen, og vil også ha med seg en del sko av ulike størrelser og fasonger. Vi planlegger å ha en liten base og sitte og vise frem håndverkene. Om vi selger er ikke så viktig, men det er formidlingen som teller, og bidra til å vise frem litt av det mangfoldet som fantes innen vikingtidens- og middelalderens håndarbeid og håndverk.

Mange avde andre håndverkene blir ivaretatt av andre på markedet. Det blir rikelig anledning til å se mange slags produksjoner og produkter. Og vi sier det igjen – kjøpe stæsj!

Mest Espen sin sokkekolleksjon, men også noen av mine
Noe av Lena sin produksjon
Her er nok et par med vikingstøvler ferdig, og et nytt par underveis…Espen liker å lage sko og vil være skomaker på markedet