Steinalderdrakt

Så ble det jammen steinalderklær på meg også. Jeg hadde tenkt å overlate steinalder og bronsealder til resten av familien, men i dag falt jeg for fristelsen. Vi hadde en trøye som kunne passe meg, og Espen stilte velvillig opp og laget hoser til meg. Selv satte jeg igang med et belte for å pynte opp og femininisere drakten litt. Vi fant et bilde og forklaring av belte på en av sidene til Sagnlandet Lejre.

Så nå begynner jeg også å bli klar for første avreise – 11. april på Hordamuseet.

 

Reklamer

~ av Lena & Espen den april 2, 2010.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggere like this: